Håndlavede smykker i Danmark - Mange af smykkerne er limited - Fri fragt over 499kr🤍

Materialer

Halvædelsten
Jeg elsker farver! Dette afspejler sig også i høj grad i smykkerne, da jeg er stor tilhænger af anvendelsen af halvædelsten. Der findes mildest talt et hav af typer, farver, faconer, klarhed og størrelser. Det der også er ret spændende ved halvædelsten er at der er utrolig meget symbolik i mange af stentyperne - derfor har jeg også valgt her at jeg vil dykke endnu mere ned i historien, betydningerne, symbolikken osv. Se i menuen hvilke sten du kan læse om. Der skal nok komme flere hen ad vejen, som du kan læse om. 
 
Ædelmetaller
Alle smykkerne består af 925 forgyldt sterling sølv, og de er derfor 100% nikkelfri. Hvis du skulle ske at have et ønske om, at få lavet et sølv smykke, er du mere end velkommen til at kontakte mig nederst på siden. Enkelte af smykkerne kommer jeg også til at lave i massiv 8 eller 14 karat guld. Jeg er tilhænger af smykker som du kan bade, sove og træne med uden af det kan ses på forgyldningen med tiden - men priser er jo også en helt anden. Desværre er det sådan med de fleste forgyldte 925 sølv smykker, at de med tiden vil miste forgyldningen og få et mere sølv look. Der er selvfølgelig metoder til at bevare dine smykker pænest længst muligt - dette står også skrevet under hver smykkebeskrivelse, men du kan også lige læse den her:

  • Sov eller bad ikke med dine smykker.
  • Rengør dem ved behov med lidt varm vand og evt. en mild sæbe, efterfulgt af aftørring med en blød klud 
  • Overfladen på din smykker holder sig pænest såfremt de opbevares i en lufttæt pose, når du ikke bruger dem. Disse medfølger til alle smykkerne.  

Det er dog vigtigt at understrege at alle forgyldninger med tiden vil slides. Det er forskelligt i hvor høj grad dette vil ske, og kommer helt an på hudtype og brugen af smykkerne. En slidtage af forgyldningerne betragtes ikke som en reklamation.