Håndlavede smykker i Danmark - Mange af smykkerne er limited - Fri fragt over 499kr🤍

Konceptet

Alle smykkerne jeg laver er limited, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.  

Dette skyldes at jeg har en stor kærlighed til smukke og unikke sten og perler - på den måde får jeg også lov at designe løbende og i mindre mængder som er det jeg elsker allermest ved smykkeproduktionen. For mig er det en hobby, så derfor kan der være perioder hvor produktionen er lav og andre hvor motivationen og indsatsen er højere. 

Jeg har valgt at min produktion skal være lille og begrænset. Det gælder derfor om at være hurtig hvis du finder et smykke du godt kunne tænke dig. En anden proces i smykkeproduktionen jeg holder meget af, er at udvælge materialer og finde de helt rigtige perler og sten. 

Beskrivelsen af hvert smykke er også vigtig for mig, så du har mulighed for at læse en fyldestgørende beskrivelse af smykket inden du køber det.  

Hvis der er noget som fascinerer mig utroligt meget, så er det faktisk bare alt omkring smykker. Det er lige fra deres historie, materialerne, guld, sten osv. Derfor har jeg valgt også at lave nogle "blog"-opslag her på siden, hvor du også har mulighed for at få en større baggrundsviden på de smykker du kan købe, eller som du måske allerede har hjemme i skrinet. 

Tusind tak fordi du læser med herinde.